Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Royal Almond Body Oil - Jafra Cosmetics

 

 

Jaren geleden heb ik een flinke tijd bij Jafra gewerkt. Aanvankelijk als consulente, maar als snel ben ik opgeklommen in het opleidingsmanagement. Zonder valse bescheidenheid kan ik wel zeggen dat ik een steengoede verkoopster was. Mijn omzetten waren fantastisch en ik zat nooit om afspraken verlegen. Sterker nog, mijn agenda stond standaard een half jaar in het vooruit compleet volgeboekt. (ach, een burnout krijg je immers niet zomaar he?) 

 

Door privé omstandigheden werd ik gedwongen te stoppen met dit werk en toen bleek al snel dat werken met vrouwen een heel groot nadeel heeft: de dames uit mijn team sloegen aan het roddelen en in plaats van mij de steun te geven die ik zo hard nodig had, lieten ze mij één voor één langzaam maar keihard vallen. Dus toen mijn persoonlijke voorraad van heerlijke producten op was, had ik geen enkele behoefte om ook nog maar 'iets' met Jafra te maken te hebben.

 

We zijn nu tien jaar verder, en juist omdat ik het één en ander weet van de werking van onze huid, ben ik maar moeilijk tevreden te stellen met huidverzorgingsproducten. Laten we het zo zeggen: de lat ligt hoog! Maarja, aan goede huidverzorging hangt nu eenmaal een prijskaartje en gelijkwaardige producten kon en kan ik gewoonweg niet betalen. Ik heb heel veel uitgeprobeerd, maar nergens was ik tevreden mee. 

 

Het wordt dus tijd om de strijdbijl te begraven. Gelukkig is de hele organisatie van Jafra inmiddels wel vernieuwd en zijn mijn oud collega's er niet meer werkzaam. Bovendien is het nu mogelijk om de producten online te bestellen, dus dat ben ik weer gaan doen. Ik heb een betrouwbaar adres gevonden, die de producten zonder verzendkosten (boven 25 euro) netjes opstuurt, waar ik met IDeal kan betalen en die mij niet bestookt met reclamefolders waar ik niet op zit te wachten.

 

Okee, de amandelolie dus:

 

Royal Almond Body Oil oftewel de Amandelolie wordt koud gewonnen uit zoete- en bittere amandelen en zijn daardoor rijk aan vitamines A, D, E, F en K.
Of het om een reiniging gaat of een verzorging, de olien houden de vochtigheid intensief vast, verlenen aan de huid een zachte glans en omgeven het met een zachte amandelgeur die na verloop van een paar minuten verdwijnt zodat deze de parfumgeur niet beinvloed. Je wilt immers niet de hele dag naar een 'koekje' ruiken.

 

Gebruiksmogelijkheden Royal Almond Body Oil:

 

Goed schudden voor gebruik. 

 

1. Als lichaamsolie na het bad of douche om het uitdrogen en verouderen van de huid tegen te gaan.
2. In bad als badolie; let op, je hebt maar heel weinig nodig.
3. Gebruik onder de douche. Op een vochtige washand aanbrengen, hiermee je lichaam insmeren, doe je nu de waterstraal over je lichaam dan zie je de waterdruppels op je huid liggen. Je lichaam alleen afdeppen met een handdoek.
4. Na een zonnebad. Houdt vocht/vet balans in evenwicht en zorgt voor een mooie glans. Het bruine kleurtje blijft langer behouden.
5. Voor extra verzorging van bijvoorbeeld kniein, hielen, ellebogen enz.
6. Bij dagelijks gebruik wordt pigmentstof opgebouwd. Resultaat; we worden eerder en dieper bruin.
7. Te gebruiken onder de zonnebank c.q. hemel.(mits dit geen halogeen zonnebank is) LET OP!!!! Bevat absoluut geen zonnefilter
8. Als massageolie
9. Om de groei van de nagels te stimuleren door middel van een nagelbadje
10.Verlicht psoriasis

 

Persoonlijke voorkeur:

 

Ik vind het heerlijk om mijn huid goed te verzorgen, maar ik heb een hekel aan smeren en dingen die veel tijd kosten. Dus ná het douchen, kraan uit, een klein beetje amandelolie op mijn hand (grootte van 1 euro munt), beide handen even tegen elkaar en hoppa, smeren maar. Doordat de huid nog nat is van het douchen, 'vlieg' je letterlijk over je hele lichaam heen, en klaar ben je. De huidplooien even goed afdrogen, en aangezien ik mijn douchecabine altijd even droogtrek met een wisser, ben ik helemaal opgedroogd als ik daarmee klaar ben. De olie wordt helemaal opgenomen door de huid terwijl je dus even geniet van de overheerlijke geur. Die vervliegt overigens snel, dus kun je met een gerust hart je lievelingsparfum gebruiken. Het grote voordeel is dat je tegelijkertijd het pigment in je huid opbouwt, en zul je dus in het voorjaar, als je de zon in gaat, in no time heerlijk bruin worden. Maar, nooit met de amandelolie in de zon gaan zitten, want dán ben je net een pakje boter wat in de pan ligt te sudderen. Wel een factor gebruiken dus! Het is bovendien heel zuinig in gebruik: met een fles van 250 ml doe ik bij dagelijks gebruik ongeveer 4 maanden. Dus als je gebruik maakt van de regelmatig terugkerende aanbiedingen ben je 5 euro per maand kwijt voor een top verzorging voor jouw lichaam! Een verzorging die dus écht iets doet voor de huid, in plaats van alleen de dode huidcelletjes aan elkaar te plakken, om vervolgens aan je kleding, je stoel, de bank en je autostoel te kleven. ;)

 

©Loes Raaphorst 11/2012

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner