Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Elvis Classics - 15 en 16 Mei 2004

Op zaterdag 15 mei en zondag 16 mei pakt Elvismatters uit met een eerste stunt van formaat. Niemand minder dan de legendarische Joe Guergio (USA) zal op die dagen in de prachtige VITO-showroom een 75-koppig orkest leiden, onder de noemer "Elvis Classics". Een wereldpremière! 

Zelf zegt Joe: "Wie een klassiek concert verwacht, zal bedrogen uitkomen. Ik wil dat het swingt en knettert, zoals Elvis zijn muziek wou horen. Dit Classics-concert moet een schitterend eerbetoon worden aan de Elvis-sound uit de jaren zeventig."

Gastvocalist is Jenson Bloomer (UK), op leadgitaar speelt Tony Smith (UK). Stel je voor: "Bridge Over Troubled Water" of "An American Trilogy" uitgevoerd door een groep van 75 topmuzikanten, onder leiding van Joe Guercio en met Jenson Bloomer als leadzanger. Zo zuiver, zo overweldigend zal je een Elvis-concert nooit gehoord hebben. Klassiek en rock in één, Elvis zou trots geweest zijn op het resultaat. Voor het grote concert beantwoordt Joe Guercio vragen op het podium, nadien geeft hij handtekeningen en poseert hij voor foto's.

Tickets kosten slechts 17 en 27 (VIP) euro, en zijn vanaf vandaag te bestellen bij het clubsecretariaat van Elvismatters: 014/31.44.40 of info@elvismatters.be
Mis deze unieke muzikale avond niet!

Elvis Classics - Zaterdag 15 mei en Zondag 16 mei - VITO-showroom, Mol België
Zaal open: 16.00, show: 20.00 - met uitgebreide Elvis-shop 

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner