Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki, Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Persoonlijke Tarot Legging - 55 euro

Tarotkaarten leggen én verklaren kun je een beetje vergelijken met het maken van een horoscoop; met dit verschil, een horoscoop gaat veel meer op je karakter in, terwijl de tarotkaarten met name aangeven wat er zou kunnen gebeuren bij het nemen van een bepaalde beslissing.

Het 'online tarot leggen' is te vergelijken met het lezen van een horoscoop in een damesblad; het is op heel veel mensen toepasbaar en vaak heel algemeen. Bij een echte tarotlegging is het de bedoeling dat je een specifieke vraag stelt. Naar aanleiding van die vraag leg ik dan een Keltisch Kruis. 

Dit is een legging van 10 kaarten, waarvan 5 de oorzaak van het probleem aangeven en 5 de mogelijke gevolgen van de te nemen actie aangeven. Het is iets waar men wel degelijk iets aan kan hebben. De 5 kaarten die voor de toekomst liggen, hebben hun gevolg in de komende 6 maanden.

Voorbeelden van specifieke vragen:

 • komt er een nieuwe liefde in mijn leven?

 • moet ik aan die opleiding beginnen?

 • zal die familiesituatie eindelijk eens goed komen?

 • ga ik verhuizen?

 • is die persoon die ik onlangs heb leren kennen te vertrouwen?

 • krijg ik een andere baan?

 • zal ik slagen voor dat examen?

 • moet ik wel of niet reageren op dit probleem?

 • zal ik zwanger raken? 

Deze laatste vraag is eigenlijk een beetje op het 'randje'. Ik doe namelijk nooit uitspraken over gezondheid. Het is echter wel zo dat er een aantal kaarten heel specifiek zijn omtrent zwangerschappen en als ik dat tegenkom in een legging meld ik dat wel. Het komt dus hier op neer dat je een advies kunt krijgen wat de doen in situaties die in de nabije toekomst liggen. Het heeft alles te maken met het uitzetten van energie en het 'readen' van die energie. Het is dus beslist geen voorspelling die zijn uitkomst ergens ver weg heeft. Grofweg gezegd, maximaal 6 maanden. 

Geďnteresseerd? 

Ik ben hier ongeveer een uur mee bezig en vraag 55 euro vergoeding.

 • over te maken op bankrekeningnummer 118337335 
  ten name van L Raaphorst te Zoetermeer, 

Zodra het geld én de vraag binnen zijn, krijg je per omgaande via e-mail de uitgewerkte legging retour. Wel heb ik je geboortedatum even nodig.

©Loes Raaphorst 11/2005

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner