Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Reactie Anneke - Reiki I

Loes,

Bedankt dat je op je site verteld heb hoe het gaat met met de opleiding reiki 1. Ik doe de opleiding op 10 en 11 oktober. Door jou verslag weet ik een beetje hoe het gaat.

Gr. Anneke

**************************

Lieve Loes,

Ik heb mijn reiki 1. Wij waren met 2 cursisten. Het was een mooie en warme ervaring. Wij hebben een stoel en een tafel behandeling gehad en gegeven. Ik ga zeker door voor m'n reiki 2 bij de zelfde reikimaster. In november hebben we ook een terugkom avond om onze ervaringen uit te wisselen. Ik voel me heel licht en tevreden.

Liefs Anneke

**************************

Inmiddels is het voor mij drie maanden geleden dat ik zelf mijn Reiki I heb behaald. Ik heb het gevoel dat het een ommekeer in mijn leven teweeg heeft gebracht. In plaats van een paracetamolletje te pakken bij hoofdpijn, ga ik nu even op bed of de bank liggen, geef mijzelf Reiki, en voel mij na tien minuutjes weer als herboren! Zelfs een stevige kneuzing aan mijn hand, compleet met pimpelpaarse blauwe plekken was na een behandeling niet pijnlijk meer. Het doet mij dan ook heel erg goed de ervaring van Anneke online te mogen zetten, in de hoop dat er nog veel meer mensen kennis willen maken met deze universele levensenergie. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar op 15 november a.s. voor Reiki II 
    

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner