Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Reiki,  Astrologie, Tarot

 

 

 


 

 

Een schare Engelen - een schitterend Orakel

Geschreven door Angela McGerr / 

Geillustreerd door Richard Rockwood

Het pakket bevat: 

  • 48 Engelenkaarten, verdeeld over vier reeksen (arcana) met twaalf kaarten.
  • boekje met beschrijvingen

Gebonden; 128 pagina's;
Tirion Uitgeverij; 2003

ISBN 9043904309

 

 bol.com Partner

Het idee van kaartleggen om advies te geven voor de toekomst is niet nieuw. Veel van deze kaartlegmethoden, zoals de Tarot, zijn honderden of zelfs duizenden jaren oud. Men zegt dat ze niet alleen de toekomst kunnen voorspellen, maar ook oude geheimen herbergen.
De Engelenkaarten bevatten ook veel oude wijsheid. Deze kaarten zijn ontworpen met behulp van de Engelen om uw heelheid te bevorderen en dit levenspad te verrijken door deuren te openen naar de weg van liefde en licht. 

Denk eens aan een componist die een muziekstuk componeert. Muzieknoten en instrumenten zijn de bouwstenen, maar voor een geweldige compositie is ook het hart en de ziel van de componist nodig. Daarom kan een computer nooit een muzikaal meesterwerk voortbrengen. Zo zullen ook de Engelenkaarten u de informatie en hulp bieden die u zoekt als u vraagt vanuit uw hart en ziel. Als u deze kaarten met liefdevolle bedoelingen gebruikt, zal een wederzijdse band ontstaan tussen u en de Engelen die u willen helpen. Zo zijn ze in staat dagelijks in uw leven te verschijnen, want u begint uw proces naar vervolmaking met het helen van uzelf.

Er is niets sinistere aan deze kaarten. Ze zijn ontworpen met de hulp van Engelen en vertegenwoordigen hun zuivere, onvoorwaardelijke en liefdevolle steun. Koester deze kaarten omwille van de liefde, de vrede en het licht die ze bevatten.

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner