Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Muurschilderingen - ideaal voor de kinderkamer!

Heerlijk hŤ, die creatieve mensen die met hun handen alles kunnen maken, tekenen en produceren wat hun ogen zien. Mijn handen en vingers willen maar niet naar mij luisteren en dus ben ik, gelukkig net als zo veel anderen, afhankelijk van de creativiteit van anderen. Toch willen wij Nederlanders altijd graag iets origineels. Of het nu een kinderkamer, een kinderdagverblijf, een wachtkamer in een ziekenhuis of een kantoorruimte is, we willen 'kunst' aan de muur. 

Hier is te zien hoe leuk een kamer kan worden, met verschillende muurschilderingen. Het kunnen figuren uit een tekenfilm zijn, fantasiefiguren, of misschien volgens een bepaald thema: de keus is enorm.

 

Misschien ben je wel helemaal gek van ballonnen, of zijn muizen je lievelingsdieren. 

 

Houd je van beren?  Misschien wil je dan wel een originele tekening op de muur boven je bed. Of als je al lang volwassen bent: boven je bureau!

 

Het kan natuurlijk ook een echte zeemanskamer worden. Misschien zelfs een sloep erbij, en een vuurtoren? Jij mag zelf vertellen welke ideeŽn je hebt. De kunstenares vertelt je wel wat de mogelijkheden zijn.

Kortom: alles is mogelijk. Of je nu 1 of alle muren beschilderd wilt hebben, niets is te gek. Ik heb de ontwerpster van deze tekeningen zelf aan het werk gezien en geloof mij: het is een vakvrouw op en top! Ben je geÔnteresseerd in haar werk, of wil je meer van haar weten, reageer dan even via de knop bovenaan de pagina en dan zal ik je vraag zo spoedig mogelijk naar haar doorspelen. Niet twijfelen, gewoon DOEN! (dan ziet straks iedereen groen van jaloezie, omdat jij zo'n mooie kamer hebt)

©Loes Raaphorst < 2005

 

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner