Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Psychologische Oorsprong Artrose - volgens Christiane Beerlandt

Je voelt je gekwetst en alleen in je verdriet. Je bent als een martelaar die zijn schouder steeds meer laat hangen. Ja laat je inwendig meevoeren door je gevoelens. Door negatieve energieŽn (gedachten, emoties) te ontwikkelen, boor je jezelf de grond in. Je houdt vast: een pijnlijke herinnering, een pessimistische levensfilosofie ( ik ben toch maar geboren om verdriet te beleven), een ongeloof in een leven zonder lasten, de dood, enzÖ..
Je warme zonnecentrum en gevoelens van zelfwaardering worden uitgeschakeld. Het vasthouden van deze zelfneerhalende gevoelens leidt inderdaad tot een verwrongen levensbesef en chronisch van kwaad tot erger. Je verbergt het leed diep in jezelf, je bent je er soms helemaal niet van bewust: veelal ben je de struisvogel die zín emoties in het zand verstopt. De echter werkelijkheid wil of kan je niet meer zien, meegezogen als je bent door je eigen droevige gedachten en overtuigingen. Negatieve gedachten doen je lichaam opbranden als een kaars. Tracht je jezelf te bewijzen dat je wel goed bent en leef je als een heilig, misschien uit angst in Ďde helí te belanden? Durf je niet ten volle te  genieten van het leven, doe je te veel voor anderen, pas je je zodanig aan, dat je jezelf geweld aandoet en pijn hebt? Loop je jezelf zo voorbij? Forceer je jezelf om anderen ter wille te zijn? Uit schuldgevoelens, uit angst, door een tekort aan zelfwaardering?  

Sper je ogen open: de waarheid durven zien. Het leven is vreugde! Liefde geven en stralen in bruisend enthousiasme. Doof het vuur niet in je, maar geef warmte aan jezelf ipv dodelijke ijskoude. Niemand is er mee gebaat wanneer je in martelaarschap goed doet voor anderen. De motieven die hier achter liggen zijn niet heel zuiver en brengen je niet verder! Leef vanuit een gevoel van zelfwaarde, respecteer jezelf. Hou je niet van jezelf, dan handel je niet werkelijk uit liefde voor de anderen. Verdriet en angst zijn de leugens van onze wereld. Geef je warmte aan anderen, dan vul je jezelf met magnetiserende, genezende energieŽn. Sta jezelf toe om te genieten. Niet zeuren, kordate Actie! Integreer voluit al je energieŽn. Blijf niet hangen in het verleden; trek een streep eronder en creŽer Nu het leven zoals jij dit voor jezelf wenst! Verander je negatieve verwachtingen over het leven en de gevolgen zullen niet uitblijven. Word je bewust van dit vermogen!

 De sleutel tot zelf-bevrijding
De sleutel tot zelf-bevrijding
Christiane Beerlandt

bol.com Partner

Bron: De Sleutel tot Zelf-Bevrijding ©Loes Raaphorst 02/2007

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner