Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Reactie ADHD en Reiki - ervaring van een moeder

Mijn ADD zoon is intussen alweer 26. Het gaat goed met hem, maar het blijft een bijzonder mens. Hij heeft zelf een Reiki inwijding gekregen toen hij een jaar of 15 was, I en II.

Hij had er veel aan. Het gaf hem rust. Ik zou hem graag Emotionele Vrijheids Techniek leren, maar nu is hij even iets minder open voor al het vreemde spul waar zijn moeder mee bezig is.

Op het ogenblijk gebruikt hij ook Reiki wat minder, omdat hij zich even helemaal identificeert met het etiketje wetenschapper. Als kind had hij veel mystieke ervaringen. Na zijn Saturnus terugkeer in een paar jaar zal hij de balans wel vinden.

Hij is ook typisch erg gevoelig wat voedsel betreft. We zijn altijd al van de gezonde geweest, maar hij had toch een extra zetje nodig. Dat extra zetje kwam toen een vriendin hier ons aan een algen product hielp.

Ik heb het verhaal opgeschreven, maar het is in het Engels. Ik woon nl al jaren in Canada, wou iets opzoeken voor mijn Hollandse schoonzus, en kwam hier terecht. Vaker doen, leuk eigenlijk! Stuur een emailtje naar alexstory@sendfree.com

en je krijgt het zo in je postbus. En nou ga ik een rune kaartje trekken.

Ien in the Kootenays, http://freegreenliving.com

Met dank aan Ien İLoes Raaphorst 01/2006

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner