Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Reactie DTS en de Eagles

Hoe men tot inkeer kan komen:

Inderdaad zijn de EAGLES een van de beste live bands. Ik volg die mannen nu al ca. 33 jaar. Mijn eerste plaat (LP dus) was Desperado, daarna heb ik alles op LP, CD, DVD en audio DVD. Ik hoop dat je nu ook hun laatste DVD hebt, Farewell tour no. 1 at Melbourne / Australia. 

Bij het eerste live concert van die mannen was ik verkocht, dit is de ultieme live band. Dat was in 1977 in Rotterdam (Ahoy) Daarna heb ik ze live gezien in de Kuip 1996, in Ahoy in 2001. Maart 2005 heb ik ze voor het laatst gezien in Atlanta USA. Waarzij dezelfde show gaven als op de DVD - ongelofelijke muziek, 4 'oude' mannen met begeleidingsband spelen bijna 3 uur lang de perfecte live show. Echt indrukwekkend. 

Vorige maand werd er bekend gemaakt dat ze in mei naar Rotterdam komen, echter tot mijn schrik had ik voor die periode mijn vakantie besproken. Gelukkig kon ik voor 17 juni kaartjes krijgen voor hun concert in Londen. Voor het eerst gaat mijn dochter mee (20 jaar).

Verder kijk ik uit naar hun nieuwe CD. Die gasten zijn hier al 5 jaar mee bezig, dus ben bang dat het er niet meer van gaat komen. Dat zou jammer zijn, want in de tussentijd hebben ze toch een aantal nummers gepubliceerd via DVD welke echt de moeite waard zijn, maar ik kan goed leven met datgene wat zij tot nu geleverd hebben en zeker met die concerten mogen ze nog een aantal jaren doorgaan. Puur voor het genot van de oren. 

Groetjes, Arie

 Eagles - Farewell I Tour, Live In Melbourne
Eagles - Farewell I Tour, Live In Melbourne
Eagles

 bol.com Partner

Arie İLoes Raaphorst 01/2006

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner