Home

Over Loesje
Reageer op deze site of een artikel
Stuur E-mail naar Loesje


Relaties, liefde

Kinderen
Gezondheid
Make-up Tips
The King of Rock'n'Roll
Boeken, Films
Astrologie (Horoscoop), Tarot

 

 

 


 

 

Reiki - handboek voor het werken met Reiki II

Er is heel veel geschreven over Reiki. De meeste boeken behandelen echter de eerste graad. Natuurlijk komt in HET boek over Reiki (de kern van Reiki, van Diane Stein) de tweede graad ook ter sprake, maar mijn eigen ervaring bij het lezen van dat boek, was dat het nogal ingewikkeld beschreven werd. In veel boeken wordt het 'genezen' door middel van handoplegging uitgebreid besproken, maar het 'afstandsbehandelen', waar bij Reiki II de nadruk op ligt, komt veel minder ter sprake. 

Eckart Warnecke is al jarenlang werkzaam als Reiki Master. Hij verbindt ideeŽn uit de psychologie, psychotherapie en Mentale Training met elkaar tot een harmonisch geheel bij zijn werkzaamheden in een Reiki Centrum. Hij heeft ook een boek over Reiki bij zwangerschap geschreven.  Behalve de grondslagen en de technieken van Reiki II beschrijft hij in dit boek ook een groot aantal praktische toepassingsmogelijkheden.

Reiki / De tweede graad
Reiki / De tweede graad
Eckart Warnecke

bol.com Partner  

Zoals:

  • het gebruik van de functie van de symbolen;
  • het gebruik van Reiki II ter verbetering van relaties;
  • het oplossen van innerlijke blokkades;
  • het gebruik van Reiki II bij de behandeling van kanker;
  • het gebruik van Reiki II bij mentale herprogrammering;
  • het reinigen van (woon)ruimtes;
  • het gebruik van Reiki-douches;
  • karmareiniging etc.

Na het behalen van mijn 2e Reiki graad, het bestuderen van het boek van Diane Stein: De Kern van Reiki en de oefenavonden bij mijn Reiki Master, ben ik niet verrast door de inhoud van dit boek, maar het wordt wel op een hele prettige manier behandeld. Het taalgebruik is heel begrijpelijk, wat een verademing is aangezien het onderwerp zelf vaak al lastig genoeg is. Dit boek is een waardevolle aanvulling voor mijn Reiki-kennis.

 bol.com Partner

Heb je zelf misschien een ander boek over Reiki gelezen, waar je iets over kwijt wilt, gebruik dan de reactie-knop bovenaan deze pagina!

Favoriete
Elvis-Sites

ElvisNews.com: Newsmagazine

Collectors site met messageboard en chat
Beetje oud, maar wel lekker

overige

Interessante links

bol.com Partner