Achaiah

Achaiah: de Engel van geduld en geheimen van de natuur.
De kaart van kalmte, kosmische eenheid en inzicht.

De ouden geloofden dat de zeven hoofdplaneten van het zonnestelsel een ladder van zeven sferen vormden. Bij de geboorte daalt onze ziel neer van de ladder, zich verdichtend bij het betreden van elke sfeer, tot we uiteindelijk bij onze aardse bestaansvorm komen. Om tijdens ons leven de ladder opnieuw te beklimmen, adviseert Achaiah ons om de vibratie van onze energie opnieuw te verhogen. 

Deze connectie ontstaat vanuit de geest en het hard, door al het leven met liefde te omarmen, en mogelijk komt er een studie van kristallen, kruiden, extracten en andere wonderen der natuur bij kijken. We moeten niet vergeten dat wij niet gescheiden zijn van de wereld om ons heen. Die scheiding is slechts een illusie die leidt tot eenzaamheid. Het goddelijke zit in ons en in ieder levens wezen. We zijn door middel van ons Hogere Zelf verbonden met het collectief bewustzijn.

Achaiah vraagt u naar een plaats in de natuur te gaan, waar uw hart opnieuw één kan worden met Moeder Aarde en Vader Hemel en uzelf met regenboogdraden van licht verbindt met het Kosmische Web. Wees vreugdevol en geniet van schoonheid en rust. Zendliefde naar de dieren in het wild en de bloemen die in bloei staan. Vraag om de wijsheid op uw pad. Bedank het universum. Laat het wonder van de geheimen van de natuur door het web terugstromen naar uw ziel.