Adnachiel

Adnachiel: de Engel van de Boogschutter.
Voor optimisme, visie, de verruiming van uw persoonlijke horizon.

De kaart van Adnachiel is voor degenen die gezegend zijn met optimisme en het vermogen zich te concentreren op actie. U bent over het algemeen goedgehumeurd, plus u hebt een rijkdom aan ideeën gekoppeld aan vastberadenheid en een visie waarmee u projecten tot een vruchtbaar einde weet te brengen. U weet uw visie ook op anderen over te brengen en geeft hun hoop en moed. U hebt regelmatig een stabiliserende invloed. Deze kaart duidt erop dat de tijd is aangebroken om uw persoonlijke horizon te verruimen – misschien letterlijk door het maken van reizen, maar het kan ook betekenen dat u op het punt staat innerlijke of spirituele groei te ervaren.

Adnachiel waarschuwt u echter dat u geneigd bent om bot te zijn en te openhartig bent. U kunt daarnaast koppig en star zijn, misschien zozeer dat u bazig bent, iets wat anderen niet kunnen waarderen. Adnachiel kan hierbij helpen. Hij adviseert lapis lazuli voor wijsheid en chrysocolla, een steen die het mogelijk maakt trouw te blijven aan uw innerlijke zelf. Haal even diep adem en luister naar uw hart voordat u oordeelt over anderen, in de hoop dat anderen ook leren dit voor u te doen. Win het vertrouwen en de waardering van anderen voor uw wijsheid.