Akasha Dromen

Deze kaart spoort je aan je dromen te volgen Je bent de laatste tijd druk bezig geweest, en leeft (een beetje) op de automatische piloot. Op de kaart staat een man met een hoed met een heel brede rand, heb je de laatste tijd je droom uit het oog verloren? Word je blikveld door je werk en je verantwoordelijkheden afgeschermd?

Naast de man staat een ezel. In je hart weet je wat je wilt. Volg je eigen weg, vind je eigen droom. Zie het voor je en je mag best een beetje eigenwijs zijn. Neem ook de tijd voor jezelf. Je hoeft niet altijd je hoofd te buigen voor de ander.

Aan de linker kant tussen de takken zie ik een vogel vliegen, Neem je tijd en voel je vrij. Droom af en toe maar lekker weg. 

De kleuren 

Paars staat op deze kaart voor spiritualiteit en ontwikkeling 
Roze-paars voor liefde voor jezelf. 
En Zilvergrijs voor hulp van engelen.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008