Akasha Droomlandschap

Je dromen kunnen waarheid worden, houd je vertrouwen in je dromen en verwacht een positieve uitkomst.

Op deze kaart staan een aantal poorten, Je staat voor keuzes en kunt een aantal verschillende kanten op. Je kunt je dromen bereiken als je er in gelooft. Uit deze kaart straalt een zekere rust. Er is balans. Als je de kaart iets draait zodat de rechterkant de onderkant wordt zie je een persoon ontspannen liggen. De takken, die staan voor hulp, omgeven deze persoon en staan boven hem zelfs in verbinding met elkaar. Dit geeft een gevoel van geborgenheid.

Het zou jammer zijn als je zo dicht bij het waarheid worden van je dromen je hoop verliest. 

Heb vertrouwen, het komt goed. 

De Kleuren

Blauw voor het uiten van gevoelens
Roze rood voor liefde voor jezelf en anderen
Paars voor groei en spiritualiteit
Wit voor zuiverheid en helderheid

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008