Akasha Kom tot je ware zelf

In de periode die achter je ligt heb je jezelf weggecijferd voor anderen, je probeerde iemand anders te zijn nu niet meer je ware zelf komt naar boven Jij bent terug.

De veranderingen die je nu door maakt zijn een deel van je gezonde persoonlijke groei.

Als ik naar de kaart kijk zie ik een aantal heuvels en bergen en aan de zijkant van de heuvel een pad omhoog. Dit pad leidt naar een poort. Binnen in de poort is een iets vertekend beeld van iemand bij een vuur, je hebt je anders voorgedaan dan je werkelijk bent. Het is tijd jezelf te zijn. Zie wie je bent. Je zult voor veranderingen komen te staan, vecht hier niet tegen maar accepteer de komende veranderingen deze zullen je meer inzicht geven in wie je werkelijk bent.

Je hoeft jezelf niet weg te cijferen, doordat je jouw eigen kracht leert kennen zul je zien dat je van daaruit veel meer kan geven, door jezelf weg te cijferen verloor je alleen maar energie en kracht. Hoe meer je toestaat aan goede dingen en positieve energie om in jou leven te komen des te meer je hebt om te kunnen delen.

De kleuren 

Blauw voor communicatie
Roze voor liefde voor jezelf en anderen
Groen voor groei
Paars voor spiritualiteit
Oranje voor twijfel en onzekerheid maar ook voor passie om te willen veranderen.
Wit voor helderheid en zuiverheid.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008