Akasha Loslaten

Door vast te houden aan oude patronen en situaties los je, je problemen niet op.

Deze kaart vraagt je om te kijken naar jezelf. Zijn er oude patronen die je mag loslaten die je tegen houden in je groei. Door stug vast te houden vecht je eigenlijk tegen jezelf en ook tegen de oplossing. Door los te laten creëer je ruimte voor oplossingen.

Op deze kaart staat een heuvel en achter de heuvel is veel licht. Deze heuvel kun je laten staan en er bij neer gaan zitten, hoe kom ik hier omheen of overheen. Maar je kunt ook beginnen met het klimmen als je aan de andere kant wil komen. Laat het idee los dat iets moeilijk zou kunnen zijn en doe neem actie laat los en voel je daarna een stuk lichter en vrij.

De kleuren

Roze paars voor liefde voor jezelf
Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei
Wit voor helderheid en zuiverheid

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008