Akasha Onvoorwaardelijke Liefde

Liefde zonder voorwaarden, niet ik houd van jou als…. Nee, Ik houd van jou punt. 

In het midden van de kaart staat een engel. Engelen zijn meester in onvoorwaardelijke liefde. Het maakt niet uit of je hun advies opvolgt en steun toelaat. Als je ze nodig hebt zullen ze er voor je zijn je hoeft alleen om hulp te vragen. Aan de zijkant van deze poort kruipt een slang omhoog. Een slang staat voor transformatie eens in de zoveel tijd verveld de slang zijn oude huid schuurt hij in een geheel van zich af.

Deze kaart vraagt je om te kijken naar jezelf. Je verlangt naar liefde, kun je van jezelf zeggen ik houd van mezelf precies zoals ik ben? 

Wie is de belangrijkste persoon in je leven? Zet jezelf eens op die eerste plaats. Want waar zou je zijn als je niet jezelf was. Wie ben je nog zonder jezelf? Ieder mens is uniek jij ook en jij mag er zeker zijn. Om onvoorwaardelijke liefde in je leven te krijgen is de eerste stap van jezelf houden. 

Zeg tegen jezelf: Ik ben die ik ben. Ik mag mezelf zijn. 

Je bent een heel mooi mens. Weet je dat eigenlijk wel?

De kleuren 

Roze voor liefde 
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor steun van engelen.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008