Akasha Overgave

Ook op deze kaart is een slang van transformatie te vinden in de kleur paars wat voor spiritualiteit en groei staat. Door overgave hieraan verdwijnt angst en kun je oude patronen loslaten maar het is meer dan loslaten alleen, het is je kwetsbaar opstellen door eerlijk te zijn in jou gevoel. Door overgave kom je makkelijker bij je gevoel bij wat er in jou hart leeft.

Deze kaart vraagt je niet alleen te kijken naar wat je kunt verliezen door je kwetsbaar op te stellen maar ook wat zijn de beloningen er van. Door eerlijk te zijn naar je zelf en daarmee ook naar anderen kun je iets waar veel mensen alleen maar kunnen dromen. Je kunt jezelf zijn in elke situatie waarin je komt. Sta jezelf dit toe. Je bent een mooi mens, straal en wees wie jij bent. 

De kleuren

Paars voor Spiritualiteit en groei.
Blauw voor communicatie en uiten
Zilver voor hulp van engelen
En Wit voor helderheid en zuiverheid.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008