Akasha Partner

Een nieuwe romance ligt op je weg, Het zij doordat je een nieuwe liefde tegen komt of door hernieuwde passie in je relatie. Aan de rechterkant zie ik een omtrek van een persoon met de blik omhoog gericht, je denkt al een tijdje na over nieuwe passie in je leven, je mist het echt samenzijn met iemand. Aan de rechterkant van de kaart staat een stieren kop Ga in de relatie echter niet teveel in het hoofd zitten; liefde en romance zijn gevoelens niet het denken. Het is een overgave en het delen met elkaar.

Deze kaart wil je vragen je te ontspannen. De tijden dat je last hebt van  stress zijn juist de tijden dat je het meest naar liefde verlangt maar door je stress sta je er niet voor open, je hoofd is te druk. Neem eens de tijd voor jezelf; ga ergens heen om op een terrasje te zitten of gewoon om een stukje te lopen of fietsen en sta open voor de ideeën hoe je de romantiek in je leven kunt halen. Luister naar de ingeving om bijvoorbeeld naar een nieuwe cursus te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet wie je tegenkomt.

De kleuren

Oranje voor onzekerheid maar zeker ook voor passie 
Rood voor liefde voor jezelf en anderen 
Roze staat voor liefde en acceptatie 
Geel voor nieuwe ideeën 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008