Akasha Positieve Vooruitzichten

Er zijn veranderingen op komst maar het ziet er zonnig uit; nieuwe kansen en mogelijkheden wachten iets verder op op je pad. De vooruitzichten zijn goed. Ik zie een brede kalme rivier, de rivier staat voor leven kijk maar naar de vissen en planten die leven in de rivier de rivier zorgt voor aanvoer van 
water voor mens plant en dier, en is net als regen van levens belang. Water staat voor stroming maar ook voor spiegeling dit is de tijd om te kijken naar wat jij wilt. Neem die tijd en kijk of wat je ziet je nog wel bevalt want al gauw komt de tijd van verandering. Linksonder in zie ik een schoen dit staat voor de weg die nog komen gaat, er ligt al een zwaar stuk achter je je bent al een heel eind op weg.

De kleuren 

Paars voor spiritualiteit groei en ontwikkeling
Blauw voor persoonlijke groei en het uiten van je gevoel
Oranje bruin voor passie, onzekerheid en vragen
Wit voor zuiverheid en helderheid
Zilver voor hulp van engelen

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008