Akasha Positieve Zijde

Aan alle situaties zit een positieve zijde alleen zijn ze soms heel moeilijk te vinden, soms lijkt de positieve zijde alleen dat het niet zo door zou kunnen gaan. Eens komt er een einde aan de situatie waar je je in bevindt. Je hebt een moeilijke tijd door gemaakt er is veel gebeurd en het is moeilijk voor je om het overzicht te bewaren. Probeer het positieve te zien, je hoop op beter niet te verliezen want het ergste is nu achter de rug. De donkere wolken drijven langzaam verder weg. De tijd van verandering komt er aan.

Deze kaart vraagt je om ook eens te kijken naar de mooie dingen in je leven en je niet alleen te concentreren op het negatieve het zware. Zie de zon tussen de wolken in plaats van alleen de wolk. Kijk maar eens naar onkruid, wat de meeste mensen betitelen als onkruid zijn vaak hele mooie bloemen, en heel vaak zit er zelfs een helende werking aan, de dovenetel en de brede weegbree kunnen helpen bij insectensteken en als tegenmiddel voor brandnetel. Brandnetel als je er thee van zet werkt zuiverend voor je lichaam en noem zo maar eens op. Zie ook de positieve zijde.

De kleuren

Paars voor spiritualiteit en groei, 
Geel voor nieuwe ideeën 
Oranje voor twijfel en onzekerheid 
Wit voor zuiverheid en helderheid

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008