Akasha Problemen opgelost

Als je deze kaart van een afstand bekijkt zie je een soort van wereld met daaromheen een atmosfeer. Voor mij betekent dit, probeer het grotere geheel te zien, er is een oplossing voor alle moeilijkheden op je pad, maar door er te dicht op te zitten kun je deze nog wel eens missen. Er is veel licht en uit deze kaart staalt de liefde. Bekijk het van dichtbij zie en een konijntje buiten een poort (holletje) in het licht zitten. Een konijn is een speels diertje vol vrolijkheid maar ook op zijn hoede als er ook maar iets van gevaar dreigt is het weg in zijn holletje. Dit betekent voor mij dat het gevaar is geweken en het is tijd buiten je holletje alles te ontdekken. 

Tussen de takken staat een vrouwfiguur, dit staat voor vruchtbaarheid en overvloed. De vruchtbaarheid kan duiden op nieuwe mogelijkheden nieuwe kansen. Deze kaart geeft mij een gevoel van veiligheid en geborgenheid. 

De kleuren

Paars voor spiritualiteit en groei
Blauw voor communicatie en het uiten van gevoel
Rood voor liefde voor jezelf en anderen en voor acceptatie.
Wit voor helderheid en zuiverheid.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008