Akasha Romantiek

Je verlangt naar meer romantiek in je leven. Een nieuwe romance ligt op je weg, Het zij doordat je een nieuwe liefde tegen komt of door hernieuwde passie in je relatie maar het komt niet zomaar je moet er wel wat voor doen. Op deze kaart staat boven in een pinguïn dit staat voor het niet volgen van je eigen gevoel, het mee praten met anderen en je eigen mening niet (durven) uiten. In een evenwichtige relatie kun je voor 100% jezelf zijn je mag vertellen wat je voelt.

Deze kaart vraagt jou dat vanaf nu ook te doen. Als jij in je eigen kracht gaat staan heb je in een relatie, jezelf en de ander ook veel meer te bieden.

Romantiek is erg belangrijk in een mensen leven, even als vriendschap. Rechtsonder in zie ik een mond de mondhoeken lijken in afkeuring naar beneden gebogen. Waarom ben jij zo streng voor jezelf? Romantiek is niet alleen een gevoel wat je samen deelt het is een gevoel dat vanuit jou hart vanuit je kern komt, zie jezelf, je bent zo een mooi mens. Wees wie jij bent, en je zult zien dat als jij jezelf accepteert voor wie je bent de rest zeker zal volgen. Je mag stralen.

Verder zie ik links onderin een doorgang met een uitzicht op een berg en een vallei, de vallei is in mist gehuld maar de bergtop is daarboven heel mooi te zien, ook al zie je de volledige weg nog niet en zie je nog niet wat er op je pad ligt Je bent dicht bij je doel, Romantiek vraagt om aandacht het is er niet zomaar, beide partners moeten hiervoor openstaan ga eens samen iets leuks doen pak een film of ga uit eten. Verras je partner, wees speels. Het is ook een mooie tijd om er eens samen op uit te gaan. 

De kleuren

Oranje voor onzekerheid maar zeker ook voor passie 
Rood voor liefde voor jezelf en anderen 
Roze staat voor liefde en acceptatie 
Paars voor spiritualiteit en groei
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008