Akasha Schoonheid

In deze kaart zie je de zachtheid. Dit is een deel van jou. Het leven zou er zo mooi uit kunnen zien als je je maar niet laat meesleuren door angst en verdriet, door wat er in je verleden ligt maar ook doordat je je onzeker voelt over je toekomst. Leef in het nu.

In jouw ziel, jouw bron diep van binnen, daar is geen goed en geen kwaad. Hier vind je alleen maar het ZIJN. Laat je eens mee voeren op de stroming door de kleuren en koester jezelf in het licht. Voel je verbinding met je hogere zelf en geniet daar in alle rust van. 

Op deze kaart zie ik een persoon half verborgen maar er is veel hulp. Langzaam laat jij meer zien van wie jij bent.

Deze kaart vraag je om eens een meditatie te doen met kleuren, Laat lichte en warme kleuren door jou lichaam gaan met het bloed mee naar elk plekje van jou lichaam en voel de warmte van deze kleuren. Laat pijn en verdriet wegspoelen met deze kleuren mee en voer dit af naar moeder aarde. Zij zal dit doormiddel van de kracht van de kleuren omzetten in licht en liefde.

De kleuren

Roze staat voor liefde en acceptatie 
Blauw voor communicatie
Paars voor spiritualiteit en groei
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008