Akasha Seksualiteit

Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het leven, niet alleen voor het lichamelijke, maar ook voor het geestelijke en emotionele welzijn van jezelf. 

Rechts onderin deze kaart staat de omtrek van een zeehond. Dit staat voor mij voor afhankelijkheid. Stel jij je in relaties afhankelijk op van jouw partner? Of is jouw partner afhankelijk van jou? In een relatie kun je heel goed op je eigen benen staan. Jij hebt ook kracht, deze mag je gebruiken om bij jezelf te blijven.

Maar seksualiteit is meer dan relaties alleen, het is ook het accepteren van je vrouw zijn, of je man zijn. Het is deel van iedereen. Door deze kaart te trekken word je gevraagd om negatieve seksuele ervaringen om te zetten, om deze te helen. 

Als je ooit seksueel misbruikt bent kan deze kaart een teken zijn dat je innerlijke zelf hulp probeert te vinden; zoek dan een professionele hulpverlener die jij vertrouwt om je te helpen deze ervaring te helen en los te laten. Ook kun je door erover te praten met lotgenoten hulp vinden.

De kleuren

Roze/rood liefde voor jezelf en anderen en acceptatie
Paars voor spiritualiteit en groei
Blauw communicatie en het uiten van gevoel
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008