Akasha Spiegel

We komen ze overal tegen in mensen die we kennen, of gewoon op straat. Spiegels die ons duidelijk maken wie wij zijn, onze mooie en minder mooie kanten. Haat, kwaadheid, afkeer, liefde, vriendschap en aantrekkingskracht zijn dingen die ons ook wat zeggen over ons eigen zijn. Want het zijn juist de spiegels die ons het meeste raken.

Deze kaart vraagt je eens te kijken naar jezelf en zie niet alleen het negatieve, of het positieve. Maar kijk naar je hele zijn en zie een evenwicht. Door alles wat je hebt meegemaakt ben je waar je nu staat. Je mag zeggen Ik BEN wie Ik BEN, Ik mag mezelf zijn. Ik ben mooi zoals ik ben. 

Op deze kaart zie ik een vogel verborgen achter een wand die heel nieuwsgierig om de hoek kijk. Houd jij jezelf tegen? Durf jij je wel vrij te laten zijn? Wees niet alleen nieuwsgierig naar hoe het zou kunnen zijn maar neem actie en voel je vrij wees de stralende persoon die je kunt zijn.

Ik ben wie ik ben zijn de krachtigste woorden.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Paars en Lila voor spiritualiteit groei en ontwikkeling
Rood voor liefde voor jezelf en anderen, voor passie
Roze en roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen. 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008