Akasha Spirituele Groei

In je dagelijks leven merk je dat je steeds weer de diepgang opzoekt je kunt niet meer zonder. In de dagelijkse gang van zaken maar ook wat er gebeurt in de wereld ga je op een andere manier bekijken, op een spirituele manier, je zoekt de diepgang. Waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren en je beseft steeds meer dat alles komt zoals het bedoeld is. De waarheid is steeds dichterbij en steeds meer mensen beginnen aan deze mooie zoektocht. Je hebt verbinding met het hogere, en je zult rust vinden in de zoektocht naar diepgang en de waarheid.

Links onderin vliegt een engel voor steun tijdens je zoektocht. Ook de takken die staan voor hulp zijn op deze kaart veelvoudig aanwezig. Iets boven het midden staat heel klein een dolfijn. Met een beetje fantasie zie je hem boven de golfen uitspringen. Vergeet niet ook het mooie te zien van het leven Een Dolfijn is een speels dier en vraagt je in deze kaart om ook je humor te houden want zoals mijn mentor heeft gezegd het verschil tussen kosmisch en komisch is maar 1 letter.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Rood voor liefde voor jezelf en anderen voor passie
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008