Akasha Sta boven je problemen

Vlieg eens met de adelaar mee naar ongekende hoogte en zie hoe je beeld op de wereld veranderd. Zo kun je ook boven je probleem uitstijgen om het eens van een andere kant te bezien. Als je ergens midden in staat zie je niet het gehele plaatje. Maar bekijk je het van een afstandje word je ineens veel meer duidelijk. Om je problemen aan te kunnen pakken is het belangrijk dat je de situatie kent en ziet zoals deze is. 

Ook is het zo dat de meeste problemen zijn ontstaan vanuit het te veel denken, de oplossing zit dan ook vaak niet alleen in het denken om een oplossing te vinden, maar af en toe door hulp te vragen of door het op een andere manier te bekijken.

Deze kaart vraagt je om even afstand te nemen en het daarna met een frisse start en een helder hoofd opnieuw te proberen. Laat het stromen zie de golfbewegingen op deze kaart een golf komt en gaat en komt terug het is geen constante stroom maar meer een vloeiende beweging. Ken de kracht van de stroming die ontstaat door golven.

De Kleuren

Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei 
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008