Akasha Standpunt

Een standpunt in nemen en deze vast houden is voor sommige mensen heel makkelijk en voor anderen een crime. Bij welke van de twee groepen hoor jij? Is jouw standpunt de enige juiste? Hoor jij ook wat anderen hun mening is? Deze kaart werkt twee kanten op: 

De eerste voor degene die stug vast houden aan hun standpunt terwijl ze diep in hun zelf weten dat het niet de enige mogelijkheid is; volg je gevoel niet je hoofd en luister eens naar de mening van anderen, je hoeft je eigen idee niet helemaal te verliezen maar soms is het nodig om het iets bij te stellen en zo de ander de gelegenheid te geven ook hele goede punten in te brengen. Werk samen tot het juiste eindproduct waarbij ook jouw gevoel kan zeggen het is helemaal goed.

En de tweede manier: ben jij iemand die een bepaald gevoel heeft maar dat weg drukt omdat een ander een sterke mening heeft en het zo moet gebeuren? Vind je het moeilijk om je idee te uiten of heb je het idee dat er dan toch niet naar wordt geluisterd. Dan vraagt deze kaart jou om beslissingen te maken die zijn gebaseerd op jouw ware gevoel, en als je dan een beslissing heb genomen blijf dan bij dat standpunt en laat onzekerheid of tegengas van anderen je niet tegen houden dat te bereiken wat jij wilt. Breng jouw goede punten in maak het bespreekbaar en werk samen tot het juiste eindproduct waarbij ook jouw gevoel kan zeggen het is helemaal goed.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je mening
Koper voor het openstaan voor nieuwe ideeën
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen. 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008