Akasha Tijd voor jezelf

Altijd maar druk, het gevoel geen tijd te hebben of zelfs tijd te kort, hadden de dagen maar 48 uur in plaats van 24? Ho stop. Je loopt jezelf voorbij. 

Deze kaart vraagt je tijd te nemen voor jezelf, even pauze. Dat je zo doorgaat en door draaft, gaat ten koste van je energie; als je even tijd neemt om op adem te komen zul je zien dat je daarna meer energie hebt. En het werk dat voor je ligt gaat dan ook beter; je kunt je meer concentreren als je even hebt uitgeblazen. Zelfs een topsporter neemt de tijd om uit te blazen na een training, waarom jij dan niet?

Want zo kun je niet lang meer doorgaan. Kijk om je heen je mist teveel dingen als je zo gefocust blijft op dit moet nog en dat moet nog. Stel prioriteiten en wat morgen kan, doe dat morgen. En herinner jezelf: ik moet niet ik mag. Je hebt de tijd, gebruik die maak desnoods een lijst: vandaag wil ik dit dit en dit, en je zult zien dat je wat je wilt afmaken komt, ook als je tussendoor even de tijd neemt voor jezelf.

Op deze kaart staat een weg de weg is ondersteund door de takken die staan voor steun en hulp. Links bijna buiten de kaart vliegt een vogel, de linker vleugel is niet te zien. Je wilt meer vrijheid, wees je dan ook bewust dat jij degene bent die je die vrijheid heeft ontzegd.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Geel voor nieuwe ideeën
Oranje voor twijfel en onzekerheid maar ook voor passie om te willen veranderen.
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Rood voor passie
Roze en roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen. 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008