Akasha Veiligheid

Heel belangrijk in een leven is het je veilig kunnen voelen. Om jezelf te kunnen zijn heb je dat gevoel van veiligheid nodig. Want ontbreekt dat gevoel dan is iedereen geneigd om maskers op te zetten om maar niet kwetsbaar te hoeven zijn.

Deze kaart vraagt jou de veiligheid niet alleen buiten jezelf te zoeken maar ook in jouw zelf. Gevoelens komen vaak uit ons zelf zo ook het gevoel ergens niet thuis te zijn. Of het gevoel van onbehagen. 

Op deze kaart staat een berg en een aantal poorten, de keuze voor de weg die jij wilt gaan ligt toch echt bij jou alleen. Op deze kaart zie ik ook een paar katachtige dieren. Een kat komt altijd op zijn pootjes terecht. Heb vertrouwen in je eigen kunnen, je kunt meer dan je in eerste instantie denkt.

Een van de katten zit hoog op een tak die staat voor hulp en steun. Ga je eigen weg kies jouw eigen pad, want op die paden hoor jij thuis, kies niet voor een bepaald iets omdat anderen dat ook doen. Veiligheid kracht en eigenwaarde zijn de dingen die jij op jou pad zult vinden, als jij je hart durft te volgen.

De Kleuren

Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei 
Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Geel voor nieuwe ideeën
Groen staat voor natuur en heling groei en wijsheid.
Oranje voor twijfel en onzekerheid maar ook voor passie om te willen veranderen.
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008