Akasha Verandering

Ben jij helemaal zoals je wilt zijn of zijn er bepaalde dingen waarvan jij zo iets hebt kan dat nou niet anders? Er staan een aantal dieren op deze kaart. Links in de hoek een hert, daarnaast een vleermuis en in het midden een slang. Het hert staat voor mij voor zachtheid en wendbaarheid. De vleermuis is het teken van wedergeboorte. En de Slang: een slang werpt zijn huid af, dit staat voor transmutatie in de cyclus geboorte sterven en wedergeboorte. 

Deze kaart vraagt je eens naar jouw leven op dit moment te kijken; misschien is het tijd om afscheid te nemen van oude gewoontes die niet meer passen bij wie jij nu bent om je klaar te maken voor jou verandering. Wees jezelf. En je hoeft anderen niet te veranderen, houdt van ze zoals ze zijn. 

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008