Akasha Vergeving

Kunnen vergeven is heel mooi, want ook al heb je gelijk, als je daardoor alleen blijft zitten is het erg eenzaam. Grofweg kun je mensen in twee kampen verdelen. Mensen die kunnen vergeven en mensen die wrok blijven koesteren. In welke groep voel jij je het best thuis, bij welke groep zou jij willen zijn?

De Kaart van vergeving vraagt je te kijken in je hart. Door wrok vast te houden niet alleen naar anderen maar ook naar jezelf kan het leven er grimmig en donker uit zien. Kun je het in je hart vinden om te vergeven dan wordt het meteen een ander plaatje; door wrok los te laten wordt het weer licht en creëer je ruimte voor liefde voor jezelf en anderen.

Links boven in zie ik een vrouw figuur met een paraplu, ook zie ik een aantal vogels op deze kaart. Laat dat ideaal beeld nu eens los en zie het geweldige persoon die jij bent. Niet ik ben goed als ik die les goed ken of ik ben niet goed omdat ik dat niet kan. Nee Ik ben goed zoals ik ben. Je bent net als ieder ander op weg om je leven te leiden om te leren om plezier te hebben Om te zijn.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Oranje voor twijfel en onzekerheid maar ook voor passie. 
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Rood voor liefde voor jezelf en anderen
Roze staat voor liefde en acceptatie
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008