Akasha Verlichting

De tijd dat je als een oesterschelp was gesloten ligt achter jou; jij hebt je begeven op het spirituele pad het pad naar persoonlijke groei en verlichting. Er is al veel veranderd en er staan nog meer veranderingen voor je, maar het ergste ligt nu achter je; het rustiger vaarwater is eindelijk gekomen en je kabbelt rustig mee met de stroom. Je ziet de dingen zoals ze zijn en accepteert het zoals het is zonder te veel weerstand.

Soms kom je even in een stroomversnelling maar houdt voor ogen dat alles komt zoals het moet zijn. Wees eens een keer een toeschouwer en bekijk de dingen zoals ze komen en gaan. Kijk zonder te oordelen en verwonder je zoals alles op elkaar is afgestemd. 

Jou hoef ik niet uit te leggen waar deze kaart voor staat je ziet zelf de boodschap of kan deze voelen in je hart, stel je open voor de kaart voor jouw gidsen en engelen en zie en voel wat ze jou hebben te zeggen. Neem eens de tijd om in meditatie ergens gewoon te gaan zitten, Voel de eenheid die jij kunt vormen met jouw omgeving met de natuur.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht en persoonlijke groei
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Rood voor liefde voor jezelf en anderen voor passie
Roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen. 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008