Akasha Vertrouw je intuïtie

Jij hebt het innerlijke weten, alleen mis je af en toe het vertrouwen. Wanneer vertrouw je eens op je ingevingen? Wat is er nodig om jou te laten inzien dat je het in jouw hart wel weet? Je blijft je afvragen “klopt dat wel, heb ik dat wel goed.” de twijfel slaat weer toe en jij volgt niet je gevoel.

Deze kaart vraagt je om vertrouwen te hebben in je intuïtie; jij krijgt niet zo maar ingevingen. Diep in jouw hart voel jij dingen aan. Diep in je weet jij bepaalde dingen. Het antwoord op je vraag ligt in je eigen weten.

Op deze kaart zie ik onderaan golven, het innerlijke weten is als een zee, het komt in golven en kan je overspoelen als je je schrap zet, terwijl als je rustig mee dobbert jij de koers kan bepalen en je met gemak het hoofd boven de golven kunt houden. Dan lijken de golven ineens niet meer zo hoog.

Ook in deze kaart zijn er verschillende poorten, het is en blijft je eigen keuze welke weg jij gaat ,je kunt meerdere kanten op leren vertrouwen op je ingevingen, of het zo laten als het is; wat je kiest is aan jou en het is goed.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor hulp van engelen

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008