Akasha Viering

Het is tijd voor een feestje. Het leven is niet altijd maar serieus. Iedereen heeft zo af en toe even een afleiding nodig. De laatste tijd heb je veel mee gemaakt, en het wordt tijd het te relativeren en kijk eens waar je nu staat: door al wat je heb mee gemaakt ben je gegroeid, zie eens wie je nu bent.

Deze kaart vraagt je om ook al is er niemand jarig, of is er niemand net getrouwd, toch zomaar op de dag of op een avond een feestje te vieren. Nodig vrienden en vriendinnen uit, of ga eens een keertje stappen, verwen jezelf bijvoorbeeld door een massage of een pedicure of een weekendje weg met een goede vriend of vriendin waar jij maar zin in hebt. 

Op deze kaart vind je diverse orbs Niet alles is zoals het in eerste instantie lijkt. Rechts onderin staat in het paars een dolfijn: het is tijd voor plezier en speelsheid.

De Kleuren

Blauwgroen voor Communicatie en persoonlijke groei 
Geel voor nieuwe ideeën
Groen staat voor natuur en heling groei en wijsheid.
Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Roze staat voor liefde en acceptatie
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008