Akasha Vooruitgaan zonder angst

Het pad van een leven is lang, er zijn diverse kruisingen en T-splitsingen, waar je mag kiezen: ga je op de zelfde weg voort, kies je een ander pad of ga je zelfs een stukje terug.

Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden, wat voor jou het beste is kan niemand je vertellen. Alleen jij maakt de keuzes in jouw eigen leven. Goed, het lijkt soms dat je de verantwoording kunt afschuiven als je doet wat iemand jou heeft gezegd. Maar niks is minder waar want jij bent degene die de keuze heeft gemaakt om te doen wat je is gezegd. Je kunt ook nee zeggen.

Deze kaart vraagt je vooruit te gaan zonder angst, ga het pad wat je hebt gekozen. Kies met je hart en je gevoel als je weer op een kruispunt staat. Er is veel hulp als je het nodig hebt en als je er om durft te vragen 

De boodschap van deze kaart je staat niet alleen. Vervolg je weg en zie wat je allemaal tegen komt. Soms komt je pad samen met dat van anderen, soms brengt het je weg bij de mensen die je al kent om je op nieuwe paden te brengen en nieuwe avonturen te beleven, zodat jij de anderen kunt vertellen wat je nou hebt mee gemaakt en geleerd.

De Kleuren

Geel voor nieuwe ideeën
Oranje roze voor onzekerheid
Oranje voor twijfel en onzekerheid maar ook voor passie om te willen veranderen.
Paarsrood voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Roodbruin voor liefde voor je zelf en anderen. 
Wit voor helderheid en zuiverheid

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008