Akasha Vredig

Wie verlangt er niet af en toe naar rust en vredigheid. Vooral na een tijd waarin veel is gebeurd en veranderd. Maar net zoals geluk, respect en al dat soort andere gevoelens begint vredigheid in ons zelf. Het is maar net hoe je naar een bepaalde situatie kijkt, en wat je er bij voelt.

Deze kaart vraagt je eens een keer helemaal tot jezelf te komen door meditatie. Zet een mooie rustige cd op ga zitten of liggen en voel de muziek door je lichaam gaan. Voel hoe de muziek zware en negatieve energieën wegspoelt, en hoe de rust in je lichaam daalt. Als je zin krijgt om te geluid te maken doe dat dan neurie mee met de muziek of zing mee. Ook al kun je niet zingen laat dat idee gewoon los en doe het. Je zult zien dat je je daarna goed voelt en rustig.

De Kleuren

Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei 
Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Roze en roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen acceptatie
Wit voor helderheid en zuiverheid 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008