Akasha Vriendelijkheid

Vriendelijkheid iets wat tegenwoordig vaak wordt gezegd: dat ontbreekt in de wereld van vandaag. Iets waar ik het al niet mee eens ben. Als jij eerlijk ben tegen jezelf, en jij gaat met mensen om zoals jij zelf ook behandeld wil worden krijg je dat terug. Misschien niet van exact dezelfde mensen als jij dat van verwacht maar soms zelfs uit heel onverwachte hoek. Zie niet alleen de slechte dingen in anderen en in jezelf maar kijk ook eens naar de goede dingen. 

Deze kaart wil je in laten zien wat voor een mooi mens jij eigenlijk wel bent, er zit veel liefde en levenskracht in jou. Laat dat eens stralen laat het maar zien. Ga eens de straat op gewoon om een stukje te lopen; kijk naar de mensen die je tegen komt en glimlach naar ze. En moet je dan eens zien hoeveel mensen terug kijken en ook hoe een glimlach op hun gezicht komt. Herinner de mooie dagen zie de zonneschijn of de regenboog, en voel blijheid in heel je wezen. Jij mag trots zijn op wie je bent.

Op deze kaart staat een poort in die poort is veel hulp aanwezig. Rechts iets boven het midden zwemt een eend; dobber rond op je eigen gevoel van liefde voor anderen en jezelf. Jij bent precies goed zoals je bent en als jij wilt veranderen heb jij daar de kracht voor.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht.
Paars en lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Oranje-roze staat voor liefde en acceptatie maar ook voor onzekerheid 
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor hulp van engelen

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008