Akasha Vrijheid

Jouw vrijheid is iets wat heel belangrijk is voor je. Je bent zelfs bang om je vrijheid te verliezen. Waarom? Want vrijheid is een keuze, alleen jijzelf hebt de mogelijkheid om je vrijheid op te geven. Iemand zou je kunnen opsluiten of proberen jou te dwingen ergens te blijven. Maar in je gedachten en in je gevoel zul je altijd vrij zijn.

Angst om je vrijheid te verliezen kan er zelfs voor zorgen dat je niet meer vrij bent dat te doen wat jij wit. Kan er voor zorgen dat een relatie die je aan gaat al op voorhand dreigt te mislukken. Laat die angst los en je zult echt vrij zijn om de keuzes te maken die jij wilt maken, om te zijn wie jij bent.

Onder op deze kaart vind je een dondervogel, de dondervogel staat voor energie, helderheid, doordringendheid en verlichting. Ook staat links boven een dolfijn deze herinnert je eraan je speelsheid niet te verliezen.

De Kleuren

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht
Lila voor spiritualiteit en groei ontwikkeling
Roodpaars voor liefde voor je zelf en anderen. 
Roze staat voor liefde en acceptatie
Wit voor helderheid en zuiverheid
Zilver voor hulp van engelen

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008