Akasha’s Kracht 


Klik op de box voor meer info

Prachtig vormgegeven en inspirerende kaarten voor innerlijke ontwikkeling en kosmische groei 

Paperback | 64 Pagina’s | Schors bv, Uitgeverij 
ISBN10: 9063787480 | ISBN13: 9789063787486 

 

Persoonlijke ervaring

Mijn voorliefde voor orakelsets is inmiddels wel bekend en niet zo lang geleden werd ik benaderd door Sylvia Pleiter, kunstenares en ontwerpster van deze orakelset. Zij heeft de huis tuin en keukenhobby om met was en een strijkbout creatief bezig te zijn tot een kunst verheven. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ze mij gevraagd heeft haar set van een recensie te voorzien! 

De kaarten zijn stuk voor stuk ware kunstwerkjes en ik heb maar één aanmerking: ze zijn wat aan de kleine kant! Ideaal om mee te werken, dat wél, maar helaas iets te klein om ze bijvoorbeeld dagelijks in een plexiglas standaard te doen, om zo de hele dag er inspiratie uit op te kunnen doen. (iets wat ik graag op mijn werktafel heb staan!) 

Beschrijving

Kleine kunstwerken met een diepe boodschap

Akasha‘s Kracht is een orakelset, bestaande uit 49 kaarten, die, net als alle kunstvormen, een helende kracht en energie bezitten. Deze kaarten hebben de ’wens‘ om iedereen aan te spreken en tot steun te zijn. Iedere kaart is tot stand gekomen door intuïtie, inspiratie en concentratie. Bij elke kaart hoort een tekst die uitleg geeft over de symboliek. Akasha‘s Kracht is een hulpmiddel om bepaalde boodschappen naar voren te halen en om dichter bij je gevoel te komen. Elke kaart is uniek en heeft zijn eigen energie en boodschap. Door de kleuren en de beelden op je in te laten werken, leer je de kaarten gemakkelijk kennen. Wat jij op de kaarten ziet en wat dat voor jou betekent, kan per persoon verschillen. Wat jij ziet en wat dit voor jou betekent kan zelfs van dag tot dag verschillen!

Net als met kunstwerken kan iedereen er wat anders in zien, en er dus wat anders uithalen. De kaarten zijn behalve een orakel, vooral een bron van inspiratie. Laat de droombeelden van de kaarten op je inwerken door de kaart van alle kanten te bekijken, waarbij je je fantasie gebruikt. De naam van de kaart is hierbij een richtlijn, een startpunt voor je beleving.

Volg je eigen gevoel: zo kan iedereen die zijn eigen intuïtie wil versterken en die het leuk vind om met orakelkaarten te werken, direct aan de slag. Laat Akasha‘s Kracht een gids zijn om gemakkelijk contact te maken met je eigen gidsen en engelen.

 

 ]]>

Bron©Loes Raaphorst 04/2008