Ambriel

Ambriel: de Engel van de Tweelingen.
Voor aanpassingsvermogen, communicatie en allerlei soorten relaties. 

De kaart van Ambriel is voor degenen die beide kanten van een probleem of vraagstuk zien en bijgevolg hun aanzienlijke intelligentie kunnen aanwenden voor het oplossen van dilemma’s. U bent vermoedelijk iemand bij wie anderen met hun problemen komen. U bent sympathiek en kunt goed luisteren en communiceren, maar vraag de bescherming van Ambriel om te voorkomen dat u de negatieve energie van anderen op u neemt. In uw eigen leven hebt u waarschijnlijk geen moeite om u aan te passen. U bent pienter en stopt al uw energie in het streven naar succes. U onderhoudt allerlei soorten relaties en geeft blijk van een grote loyaliteit.

De keerzijde van deze eigenschappen is dat u een taak soms niet afmaakt omdat u uw interesse verliest of wordt afgeleid door een nieuwe uitdaging. Misschien werpt u te veel van uzelf in de strijd en loop u het risico dat u opbrandt. Ambriel vraagt of u op dit moment te veel hooi op uw vork hebt genomen en nu al nadenkt over hoe u uzelf uit de nesten moet werken. Gebruik turkoois, een steen die zorgt voor wijsheid, om de waarheid te achterhalen, blauwe agaat om uzelf te kalmeren en saffier om uw gedachten en communicatie in balans te krijgen. Zoals een vlinder bloemen zoekt, zo moet ook u een manier vinden om nieuwe energie op te doen teneinde uw ziel te voeden.