Ariel

Ariel: Heerser over de elementen van Aarde en Lucht, Pluto en het Purperviolet Licht.
De kaart van psychische ontwaking, mysterie en heelheid.

Ariel is de elementaire Engel die heerst over de helende krachten van aarde en lucht. Hij helpt Rafaël bij het genezen van lichamelijke aandoeningen, vooral degene die met deze twee elementen te maken hebben. Deze kaart kan in dat opzicht helpen, want door Ariel aan te roepen kunt u de zachte, vriendelijke, helende energie van lucht (het zogenaamde engelenlicht) gebruiken bij het verlichten van ademhalingsproblemen. U kunt hem roepen voor problemen betreffende de longen, keel en neusholten. Met de hulp van Ariel kan ook het helende element van aarde (reiki) in de juiste banen worden geleid, meestal in de vorm van warmte en toegepast op elk deel van het lichaam. Gebruik tijgeroog of rookkwarts voor aarding en het absorberen van negatieve energie.

Deze maart biedt bovenal mysterie. Als de Engel die bij Pluto hoort, verbindt Ariel de zichtbare wereld van de lucht met de onzichtbare onderwereld via het medium van de aarde. Deze verbinding is multi-dimensionaal en kan de ontwikkeling van uw paranormale vermogen (het derde oog chakra) bevorderen. Bij dit chakra horen kristallen als sugiliet (voor de ontlading van spanningen en een hoog bewustzijn) en de energie van donkerpaarse amethist voor het sluiten van bepaalde deuren en het openen van andere, waaronder de deur naar het Vijfde Element (ether). Het grootste mysterie van allemaal is het leven zelf.