Het Astro Liefdes Orakel – goden en planeten als gids bij creatieve en harmonische relaties


klik op de afbeelding om naar de kaarten te gaan

69 full-colour kaarten – C. Esser 
bol.com prijs: € 24,90 
2 werkdagen
Paperback | 159 Pagina’s | Schors bv, Uitgeverij | 2005 
ISBN: 9063786247 

 bol.com Partner

Persoonlijke Ervaring: 

Als verzamelaarster van orakelsets kwam ik deze kaarten tegen en natuurlijk kon ik ze niet laten liggen. Mijn man, die ooit eens een cursus astrologie heeft gevolgd, kwam meteen met het commentaar op de proppen wat bij mij ook even door mijn hoofd schoot: astrologie is een wetenschap en heeft niets met een orakel te maken! Toch ben ik blij met deze kaartenset, want hoe dan ook, de kaarten zijn prachtig en wie weet kan ik er toch nog iets van leren 🙂

Beschrijving:

Aan de meeste conflicten die we in het dagelijks te verduren hebben, liggen problemen en misverstanden binnen de relatiesfeer ten grondslag. Het Astro Liefdes Orakel geeft inzicht in vragen met betrekking tot (liefdes-)relaties en partnerschap. Op de 69 kaarten, waaraan de symboliek van de astrologie en de mythologie ten grondslag ligt, zijn een groot aantal planeetconstellaties en sterrenbeelden afgebeeld, waarvan de interpretatie inzicht en uitsluitsel kan geven in de liefdesperikelen van de vraagsteller. 

De duiding van de 69 kaarten van Het Astro Liefdes Orakel wordt in het bijbehorende boek beschreven, waarbij astrologische vaktermen doelbewust zijn vermeden, zodat de tekst voor iedereen toegankelijk is. Toch zal deze beschrijving óók de gevorderde astroloog interesseren. De kunstenares schenkt ook aandacht aan de verhoudingen tussen de planeten onderling en hun resp. verhouding met de Goden. Op 12 van de 69 kaarten zijn telkens drie goden uit de Oudheid afgebeeld, de betekenis van de planeten weerspiegelt zich immers in de Godenwereld. 

De handgeschilderde en schitterend vormgegeven kaarten geven de astrologische planeetgroepen zo helder weer, alsof je door een kleurige caleidoscoop in de kosmos kijkt. Het Astro Liefdes Orakel biedt de mogelijkheid om op speelse wijze met de boodschap van de goden en de planeten in contact te komen en hun vaak verhelderende wijsheid te gebruiken om problemen en blokkades in ons (liefdes-)leven op te lossen. 

 Het Astro Liefdes Orakel + 69 full-colour kaarten
Het Astro Liefdes Orakel + 69 full-colour kaarten
C. Esser

 bol.com Partner

Bron:  Bol.com©Loes Raaphorst 09/2006