Barakiel

Barakiel: de Engel van de Schorpioen en Vissen.
Schorpioen: nemen van risico’s en gebruiken van kansen en ontwikkeling.
Vissen: gevoelige kwesties, verbeeldingskracht en zorgzaamheid.

Barakiel heerst over twee sterrenbeelden. Als u deze kaart hebt gekozen, zult u weten of u zijn hulp nodig heeft voor een of twee sterrenbeelden. Barakiel helpt de Schorpioen bij het afwegen van risico’s in het privé-leven en op het werk; zoals het evalueren van opwindende nieuwe avonturen of mensen, plus financiering, planning en voltooiing van nieuwe projecten. Barakiel adviseert u niet te veel risico te nemen en, hoewel u barst van de hartstocht, eerst goed na te denken voordat u iets doet. De kansen die u krijgt betreffende zelfontwikkeling voeren u naar het psychische en spirituele pad. Kies amethist voor psychische ontwikkeling en koraal voor bescherming. 

Bij Vissen duidt Barakiel erop dat u een gevoelig, zorgzaam iemand bent, die artistiek, creatief en fantasievol is. Omdat u zoveel begrijp, inclusief uw eigen potentieel en beperkingen, zullen er zich in de toekomst (spirituele) mogelijkheden voordoen. Maar u kunt heen en weer geslingerd worden tussen extremen. Het ene moment bent u sterk, het andere moment zwak. Barakiel helpt u met die tweestrijd en adviseert granaat om u geaard te houden. Hij vertelt u niet fanatiek te worden als u zich sterk voelt en niet bang te zijn voor verplichtingen als u zich zwak voelt. Kies obsidiaan om uw potentieel waar te maken en fluoriet voor inzicht, want de toekomst is van u.