Bekers 10

Duurzaam spiritueel geluk, liefde van vrienden en succes in werk voor de gemeenschap behoren tot het terrein van deze kaart. Hij kan ook een reis betekenen met een prettig einde. 
Ondersteboven kan hij duiden op verraad door een naaste of angst om ware gevoelens te tonen.

 

Trefwoorden Rechtop: bevrijding, komend geluk, het verleden emotioneel loslaten, tevredenheid, vrede, liefde, spanningen worden opgelost, het gevoel van thuiskomen, goede relatie, verlangens van het hart worden waarheid, gelukkig gezinsleven, hechte vriendschap, duurzame relatie, gewaardeerd worden, goede reputatie, deugdzaamheid.

Trefwoorden Ondersteboven: bevrijding met pijn, het verleden niet los kunnen laten, ongecontroleerde woeden, vriendschappen moeten losgelaten worden, in het redelijk gelukkig gezinsleven zijn toch nog spanningen, verlies van een kind of vriendschap, problemen bij opvoeding van kinderen.