Bekers Koning

Een machtige, deskundige man, ouder dan 35, met elk mogelijk beroep, maar vaak iets met rechte, onderwijs of religie. Hij is betrouwbaar en kan nuttig advies geven of namens de vraagsteller handelen, maar is ook sluw, verbergt zijn emoties en stelt zichzelf meestal op de eerste plaats.

Trefwoorden Rechtop: Creatief, intelligent, artistiek, professioneel, psycholoog, advocaat, artiest, wetenschapper, een man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, idealisme, vrije opvattingen, vriendelijk, ruimdenkend, betrouwbaar, gevoelig, zelfbewust, een man van ideeën, zelfontdekking, consideratie tov anderen, een goede vriend dient zich aan, natuurlijke bescherming en verzorging.

Trefwoorden Ondersteboven: Temperamentvolle bijna woeste artistieke man, gewelddadige man achter onbewogen uiterlijk, ‘draaien’ in zaken, mogelijk afwijzen van de vader(figuur), gave waarvoor de tijd nog niet rijp is, sluw persoon zonder discretie, kan duiden op verlies (dood) of onrecht, oneerlijk op het gemene af, onrechtvaardigheid. 

Een man van kunsten en wetenschappen, geloofszaken en psyche, met lichtbruin haar en blauwe ogen, een invloedrijke en gevoelige man met verantwoordelijkheidsgevoel en creatieve eigenschappen. Deze koning heeft kennis van de getijden van leven en dood.