Bekers Koningin

Zij is een gevoelige, artistieke vrouw met een lief karakter. Ze is iemand die haar idealen realiseert, romantisch en een goede partner is. Maar ondersteboven is zij pervers, onbetrouwbaar en onoprecht. Ze kan duiden op een nieuwe horizon of romantiek.

Trefwoorden Rechtop: Toegewijd, goede echtgenote met groot gevoel, liefde en gelukkig huwelijk, een vrouw/vriendin met een poëtische aard en rijke verbeeldingskracht, goede vriendin, behulpzaam, verborgen wijsheid, een droomster, paranormale gaven, intuïtief, betrouwbar, wijsheid, zelfkennis, rechtschapen, intelligent, zorgzaam. 

Trefwoorden Ondersteboven: Intelligente vrouw maar niet recht door zee, zelfzuchtig, gemeen, immoreel, pervers, dagdroomster, moreel bederf, mateloos, inconsistent, hysterisch, onbetrouwbaar, leugenachtig, morele chantage, verkeerde vriendin, het verlies van vriendschap, subtiele trucjes.

Een gevoelige, liefhebbende, intelligente vrouw, met lichtbruin haar en blauwe ogen. De opofferingsgezinde geliefde, vrouw of moeder.