Bekers Ridder

De Ridder van Bekers staat voor een jonge man tussen de 21 en 35 jaar, die beschaafd, sensueel en romantisch is. Hij kan ook oneerlijk zijn en een te groot ego hebben. Hij duidt op een leuke ontmoeting of uitnodiging, een minnaar of rivaal of een intense relatie die uitgespit moet worden. 

Trefwoorden Rechtop: Het naderbij komen van liefde of een kans, iemand doet een voorstel, aankomst, benadering, een fijne bezoeker, berichten, geroepen worden, gevraagd worden, ingewijd worden, zelfontdekking, romantiek, artistiek of wetenschappelijk offer, liefde voor de ander, nieuwe levensstijl.

Trefwoorden Ondersteboven: Mogelijkheden moeten goed bekeken worden ivm bedrog, slecht bericht, lastige gast, falen, halfslachtig, sluwheid, bedrog, sentimenteel, in staat zijn tot bedrog, de tijd is nog niet rijp voor veranderingen, depressies, zelfmoord.

Een romantisch intelligente jongeman met lichtbruin haar en blauwe ogen. Brenger van liefde, ideeën, gaven en mogelijkheden.