Bijna 4 maanden – wat word ik mooi hè?

Behalve een hele mooie hond, ben ik toevallig ook hartstikke slim! Het vrouwtje houdt van opruimen… nou daar help ik haar wel vanaf hoor. Iedere keer als ze gaat stofzuigen bergt ze al mijn speelgoed notabene op in een mand! Gelukkig ben ik niet op mijn neus gevallen en haal ik het er allemaal weer zelf uit. Kijk maar hoe goed ik dat kan!

Maar toch is het vrouwtje wel heel lief hoor. Ik luister heel goed naar haar, vooral als ze koekjes uitdeelt 😉 Maar zoals jullie misschien op de vorige foto’s gezien hebben, ben ik al eerder op het strand geweest; vandaag gingen we er weer naartoe. Ik was een beetje bang dat ik die rare houten trap zelf af moest lopen, maar gelukkig tilde de baas mij op. Wij dachten dat het rustig zou zijn, zodat ik lekker zou kunnen rennen, maar er lagen allemaal bijna-blote mensen op mijn zand! Ik wilde juist lekker gaan graven, want in het bos mag ik dat nooit, maar hier wel. Er waren ook kinderen die aan het graven waren, dus ik dacht: kom laat ik ze even helpen! Toen vond Jesse, da’s mijn kleine baas, een bal, dus ik was eerst hartstikke blij. Gooien die gekken die bal in het water!!! Dus toen moest ik erachter aan natuurlijk…. en wat denk je??? Houdt ineens de vloer op! Ik ging bijna koppie onder! Proest, wroeefff…. even uitschudden hoor. Hmmm, toch wel lekker die zee. Er waren ook heel veel andere honden en ik heb heerlijk kunnen rennen. Nee, bij nader inzien is het toch wel leuk op het strand.

meer foto’s

©Loes Raaphorst < 2005